Πολιτική πωλήσεων – πληρωμών

Αγορά Προϊόντων

Το «dkfrangoulis.gr» κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2106922629 ή μέσω e-mail στο info@dkfrangoulis.gr , ή ακόμα και στο messenger

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών το dkfrangoulis.gr , θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Σε περίπτωση που χρειάζονται πρόβες και μεταποίηση υπάρχει χρέωση.

Ακύρωση Παραγγελίας – τροποποίηση παραγγελίας

Κάθε παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί το σύνολο του χρηματικού ποσού, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Για ακύρωση παραγγελίας καλέστε 210 6922629 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Κάθε παραγγελία μπορεί να τροποποιηθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία σας δεν έχει παραχθεί .

Αποτελεσματικότερος και αμεσότερος τρόπος ακύρωσης ή τροποποίησης είναι η τηλεφωνική επικοινωνία και δευτερευόντως το e-mail, ή και τα δύο μαζί για μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και αποσταλεί ΔΕΝ γίνεται ακύρωση παραγγελίας.

Πολιτική επιστροφών και αλλαγών προϊόντων:

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ακολουθούμε την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία. Μόνον σαν Καταναλωτής έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης (ακύρωσης) μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Αυτό δεν ισχύει για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του καταναλωτή. Μετά απο αυτό το 14μερο  η παραγγελία είναι ανέκκλητη.

Η επιχείρηση μας ακολουθεί την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, οδηγία 2000/31/ΕC, οδηγία 97/7/EC, Π.Δ. 131/2003 , οδηγίες της Γ.Γ.Καταναλωτή) που διέπουν τα δικαιώματα των καταναλωτών, το e-commerce, τις εξ αποστάσεως συμβάσεις και συναλλαγές μέσω του Διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτούς ο πελάτης έχει το δικαίωμα της υπαναχώρησης (παραιτήσεως ,να αποσυρθεί από την παραγγελία) εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς, η οποία καταγράφεται.

Παρακαλούμε διαβάστε τις λεπτομέρειες κατωτέρω:

Επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων γίνονται σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

Η Παραλαβή των επιστρεφομένων προιόντων θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από την διεύθυνση που έχετε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς εντός 14 ημερών απο την παραλαβή των επιστραφέντων προιόντων απο την dkfrangoulis.gr , και εφόσον είναι στην αρχική τους κατάσταση μη έχοντας υποστεί ζημιές ή φθορές .Η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το προιόν είτε με το ίδιο είτε με κάποιο άλλο αντίστοιχης τιμής ή ακριβότερο .Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση μόνο για είδη που είναι διαθέσιμα στο eshop. Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων μετά από αλλαγή .Κάθε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται απο το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία .Σε κάθε περίπτωση η αλλαγή των προιόντων θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσεται γραπτώς για το αίτημα επιστροφής και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους υπό την προυπόθεση οτι τα προιόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη courier (Elta-Porta Porta) τηλ.11120 .Επιστροφές μέσω ταχυδρομείου δεν θα παραλαμβάνονται καθώς δεν παραδίδονται στο χώρο μας .

Ολα τα προιόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο ,εάν αποσταλεί το δέμα σας χωρίς την αρχική του συσκευασία ,εαν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προιόν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής ή έχει υποστεί φθορά,ελάττωμα,μυρωδιές,έχει βραχεί,πλυθεί ,και άλλα τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό .Τα έξοδα επιστροφής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν αποκλειστικά τον κατανάλωτη .Διατηρήστε την απόδειξη της courier έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφή χρημάτων .

Επιστροφή Χρημάτων – Αυστηρά εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και συνοδεύονται απο την απόδειξη λιανικής και εφόσον έχετε στείλει email αυστηρά μέσα σε 24 ώρες απο την παραλαβή .

Απο το αρχικό ποσό αφαιρούνται 6e έξοδα αρχικής αποστολής και τραπέζης , και 5e έξοδα αποστολής επιστροφής .Αυτό δεν ισχύει για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του καταναλωτή .

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή.Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προιόντα δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων.

Πληρωμές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dkfrangoulis.gr επιτρέπει την πληρωμή με τους κάτωθι τρόπους:

 • Μέσω πιστωτικής κάρτας
 • Μέσω χρεωστικής κάρτας
 • Μέσω μετρητών στο show room
 • Μέσω αντικαταβολής
 • Μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς

Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διαβιβάζονται σε άλλο οργανισμό ή συνεργάτη της επιχείρησης «dkfrangoulis.gr» χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Σε περιπτώσεις που επιβάλλεται από το νόμο ή βάσει δικαστικής απόφασης, η επιχείρηση «dkfrangoulis» θα προβεί στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας.

Όλες οι τιμές στο dkfrangoulis.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Εκπτώσεις εγγεγραμμένων στο eshop

 • Παρέχουμε 10% έκπτωση στις αναγραφόμενες τιμές στους εγγεγραμμένους πελάτες του eshop.
 • Η έκπτωση ισχύει μόνο για εγγεγραμμένους πελάτες στο eshop και μόνο για παραγγελίες που γίνονται μέσα από το eshop στο internet.
 • Η έκπτωση εφαρμόζεται στο καλάθι και στο ταμείο με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 • Για να εφαρμοστεί η έκπτωση θα πρέπει να έχετε κάνει login σαν πελάτης στο eshop πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 • Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε το κύκλωμα εκπτώσεων χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση σας.
 • Οι εγγεγραμμένοι στο eshop μας αποδέχονται την παραλαβή ενημερωτικών sms & Viber στο κινητό τους τηλέφωνο.
Ευχαριστούμε την Pilas.Gr - Go Brand Yourself | Marketing agency in Greece για το plugin που υποστηρίζει τις εκπτώσεις

Αποστολές

• Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 69€
• Κόστος αποστολής για Αττική 5€, εκτός Αττικής 7€
• Kόστος αντικαταβολής 5€
•Αν το φόρεμα είναι σε παραγγελία παράδοση έως 10 ημέρες.  Αν το φόρεμα είναι σε απόθεμα, παράδοση 3 ημέρες για Αττική, 5 για εκτός Αττικής

• Δυνατότητα παραλαβής και από το από το
Show room μας Δουκίσσης Πλακεντίας 19-21, Αθήνα

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΙΤΙΑΣ

Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν γίνει παράδοση της παραγγελία σας εντός των εργάσιμων ημερών που αναφέρονται ανωτέρω, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας, ώστε να διερευνηθεί ο λόγος καθυστέρησης, σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών.